Ominaisuudet

Yritystili ja maksukortti

Uusien tilien ja korttien avaaminen on toistaiseksi keskeytetty TiliJaskassa. Tulemme julkaisemaan uudet entistäkin paremmat Talenom tilit ja kortit pian.

TiliJaskan yritystili sekä maksukortti ovat helpoin ja edullisin vaihtoehto yrittäjälle

Parasta on, että yritystili on integroitu suoraan TiliJaskaan, jolloin kirjanpidon ja muun taloushallinnon voi tehdä entistäkin helpommin suoraan tiliotteelta.

Ota tilit ja kortit käyttöön vaikka heti – se vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

TiliJaska-tili

 • Reaaliaikainen näkymä omaan tiliin
 • Sähköinen tiliote kirjanpitoa varten
 • Verkkomaksut suoraan TiliJaskasta

”TiliJaskan yritystili on yllättävän kätevä ja helppokäyttöinen! Hinta-laatusuhde kohdallaan. ”

Virtuaalinen Mastercard® Debit -kortti

 • Virtuaalikortti yritykselle kuuluu TiliJaskan yritystiliin
 • Virtuaalikortilla voit tehdä verkkomaksuja
 • Maailmanlaajuinen käyttöalue
 • Turvallinen – pystyt halutessasi kytkemään kortin pois käytöstä TiliJaska-palvelussa

”Virtuaalikortilla hoidat kätevästi kaikki verkossa tapahtuvat maksut! Jopa toiselle puolelle maapalloa.”

Mastercard® Debit -kortti

 • Edullinen, vain tilausmaksu 9,90 € / kortti
 • Maailmanlaajuinen käyttöalue
 • Turvallinen – pystyt halutessasi kytkemään kortin pois käytöstä TiliJaska-palvelussa
 • Lähimaksu

”Toimii hyvin ja luotettavasti! On kaiken lisäksi edullinen!”

Ota tilit ja kortit käyttöön vaikka heti

Se vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Lisätietoa tileistä ja korteista

Miksi ottaa palvelu käyttöön?

TiliJaskan yritystili yksinkertaistaa kirjanpitoa ja yrityksen taloushallintoa. Kun kaikki on samassa paketissa säästät aikaa, hermoja ja rahaa.

Yritystili toimii TiliJaskan ytimenä, jonka ympärille kaikki TiliJaskan ominaisuudet on rakennettu. Yritystili kaikkien ominaisuuksien käyttöä ja tuo saataville tehokkaan tulosseurannan. Parhaimmillaan TiliJaska tekee taloushallinnostasi ikkunan, jonka läpi voit katsoa yrityksesi taloudellista tilannetta – konkreettisesti.

Maksutilin avaaminen yritykselle kannattaa aina, koska omat ja yrityksen rahat täytyy pitää erillään. Toiminimiyrittäjän ei ole pakollista avata erillistä tiliä, mutta se on suositeltavaa.

Kun tilit, kortit ja kirjanpito on saman katon alla, on kirjanpidon sekä tilinpäätöksenkin tekeminen huomattavasti mutkattomampaa, vieläpä markkinoiden edullisimpaan hintaan!

TiliJaskan hyödyt

24/7 käyttö – Käytä yrityksen tilejä ja kortteja missä, milloin ja millä laitteella tahansa.

Vaivaton – Hoida vaivattomasti ja nopeasti yrityksen päivittäiset raha-asiat.

Tiedot järjestelmään – Pysy ajan tasalla tilien saldoista ja tilitapahtumista.

Hyvä tavoitettavuus – Laadukasta asiakaspalvelua reaaliajassa puhelimitse ja chatissa Arkisin 09–16.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toiminimen perustaminen kuinka se tehdään ja mitä se maksaa.

Toiminimen perustaminen – kuinka se tehdään ja mitä se maksaa?

Toiminimen perustamisen hinta Yksityisestä elinkeinoharjoittajasta käytetään puhekielessä yleensä nimitystä toiminimi. Liikkeen -tai ammatinharjoittaja tarkoittaa samaa asiaa ja se on yleisesti virallisempi nimitys toiminimelle. Toiminimen perustaminen voidaan tehdä kahdella tavalla joko YTJ:n palvelussa tai suoraan OmaVerossa. Mikäli haluaa päästä perustamisessa ilmaiseksi, kannattaa toiminimi perustaa OmaVerossa. On kuitenkin otettava huomioon, että tällöin ei voi valita toiminimelle erillistä…
Asiantuntijan tuntiveloitus - 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Asiantuntijan tuntiveloitus – 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Tässä artikkelissa käydään läpi niitä keskeisiä asioita, joita palveluita tuottavan ja omistajan henkilökohtaiseen työpanokseen perustuvan yrityksen tulisi huomioida tuntiveloituksen hinnoittelussaan. Oman työn hinnoittelu on yksi keskeisimmistä asioista yritystoiminnassa menestymisessä. Oikein hinnoiteltu työ vaikuttaa merkittävästi kysyntään, ja tätä kautta myös yrittäjälle itselleen kertyvään tuloon. Hinnoittelussa on huomioitava asioita, jotka eivät kaikki ole yrittäjän itsensä päätäntävallassa. Mutta…
Pienen yrityksen kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta pienessä yrityksessä

Kirjanpidon hintaan vaikuttavat monet asiat, jotka hankaloittavat kirjanpidon hinnan laskemista.  Näistä huolimatta voidaan antaa tarkkojakin hinta-arvioita siitä, kuinka paljon kirjanpito maksaa.

Halvimmillaan se on ilmaista, mutta tällöin asiakkaan pitää itse osata tehdä kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kuukausittaisen kirjanpitopalvelun, tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä sähköisen käyttöliittymän ja APP:n aineiston toimittamiseen saa alle 700 eurolla/vuosi.

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiön kirjanpito – kuinka päästä mahdollisimman helpolla ja edullisesti?

Yrityksen perustamisessa yleistynyt yhtiömuoto on osakeyhtiö. Osakeyhtiö on omistajistaan erillinen oikeushenkilö, jolloin osakkeenomistajat vastaavat yhtiön veloista ja muista velvoitteista vain sijoittamansa pääoman verran. Tämä on merkittävin ero, jos osakeyhtiötä verrataan esimerkiksi toiminimeen, jossa yrittäjä vastaa yrityksen veloista ja velvoitteista henkilökohtaisesti.  Osakeyhtiön perustaminen on helppoa, sillä alkupääomaa ei nykyään enää vaadita. Perustamisen yhteydessä tulee mietittäväksi laajempia…
Laskutus - myyntilaskutus

Myyntilaskutus – miten tehdä lasku asiakkaalle?

Laskujen lähettäminen on yksi yrittämisen tärkeimmistä tehtävistä ja se kannattaakinhuolehtia kuntoon heti yritystoiminnan alkumetreillä. Vaikka laskutus on yleensä helppoa, on siinä kuitenkin muutamia tärkeitä asioita huomioitavana. Laskun sisällön lisäksi on tärkeää, kuinka lasku toimitetaan asiakkaalle ja millä lasku luodaan. Myös laki asettaa omat vaatimuksensa laskutukseen. Laskun sisältö – mikä on lasku? Lasku on ostajalle toimitettu…