Tietoa meistä

TiliJaska

TiliJaska on Talenom Oyj:n pienyrityksille kohdistettu palvelu, jossa voi hoitaa yrityksen kirjanpidon, palkanmaksun, laskutuksen sekä maksupalvelut. TiliJaska tarjoaa mikroyrittäjille ja pienyrityksille yritystilin, mutta se ei ole pankki. TiliJaskalla on Finanssivalvonnan myöntämä maksupalvelulaitoksen toimilupa.

Historia

TiliJaskan kehitys aloitettiin tammikuussa 2020 ja TiliJaskan beta-versio julkaistiin lokakuussa 2020. TiliJaskan varsinainen versio julkaistiin kesäkuussa 2021.

Toimintamalli

TiliJaskan tavoite on tehdä pienyrittäjien taloushallinnosta helpompaa ja tarjota kaikki pienyrittäjän taloushallinnon tarpeet samassa palvelukokonaisuudessa.

TiliJaskan toiminnan ydin on TiliJaskan ilmainen yhteys pienyrityksen omaan pankkitiliin, jolloin taloushallintoa voi tehdä suoraan tiliotteelta. TiliJaska tarjoaa tee se itse -kirjanpidon, yritystilin, maksukortin, kirjanpidon ulkoistettuna TiliJaskan kirjanpitäjille, palkanmaksun, laskutuksen, TiliJaska -sovelluksen, tulosseurannan, tilinpäätöksen sekä veroilmoitukset.