Ominaisuudet

Yrityksen­ pankkiyhteydet

TiliJaska tarjoaa jokaiselle käyttäjälleen erittäin kattavat palvelut sisältäen myös yritystilin. Sen lisäksi myös käytössä oleva tili voidaan kytkeä osaksi TiliJaskaa. Voit myös lisätä pelkästään oman olemassa olevan pankkitilin.

Kun pankkiyhteys muodostetaan, siirtyy tiliote automaattisesti TiliJaskaan, joka mahdollistaa kirjanpidon tekemisen suoraan tiliotteelta.

Ota pankkiyhteydet käyttöön vaikka heti – se on ilmaista ja vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

TiliJaska ja pankkiyhteys

  • Ohjelma hakee tiliotteet verkkopankista ilmaiseksi käyttäen hyödyksi PSD2-direktiivin tuomia etuja.
  • Tilit-välilehdeltä voit yhdistää jo käytössä olevan pankkitilisi.

Toimivat pankkiyhteydet TiliJaskassa

  • Pankit yritys- ja henkilöasiakkailla: OP, Nordea, POP Pankki, Säästöpankki, Danske Bank, Ålandsbanken ja Handelsbanken.

”Sain TiliJaskaan oman pankin tiliotteen näkyville, jolta voin tehdä kirjanpitoa jatkossa.”

Ota pankkiyhteydet käyttöön vaikka heti

Se on ilmaista ja vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Lisätietoa pankkiyhteyksistä

Mikä on PSD2?

Payment Services Directive, eli PSD2 tuttavallisemmin, on Euroopan union alueella toimivien pankkien toiminnan sääntelyä yhdistävä direktiivi. Lisäksi PSD2 tuo turvaa ja kuluttajansuojaa maksutapahtumissa. Miten tämä sitten näkyy Tilijaskassa? PSD2-direktiivi velvoittaa pankit avaamaan tili- ja maksutoimirajapinnat kolmannelle osapuolelle ilmaiseksi.

Miksi ottaa pankkiyhteydet käyttöön?

Kun lisäät yrityksen tiliote- ja maksuliikepalvelut TiliJaskaan, voidaan kirjanpitoa automatisoida. Se vähentää kirjanpidon rutiineja, esimerkiksi ei tarvitse tehdä erillisiä siirtoja pankista kirjanpitoon. Myös suoraan pankista tehtävät maksut voi tiliöidä valmiiksi – tosite muodostuu tiliotteella ja on kirjanpidossa. Myynti-ja ostolaskulaskujen käsittely on vaivatonta, koska ne kohdistuvat suoraan tiliotteilta viitteen avulla osto- ja myyntilaskuille ja suoraan kirjanpitoon. Kaikki pankkitapahtumat tiliotteineen säilyvät TiliJaskassa digitaalisesti arkistoituina.

TiliJaskan hyödyt

Turvallinen – PSD2 tuo turvaa ja kuluttajasuojaa.

Vaivaton – TiliJaska hakee tiliotteet verkkopankistasi ilmaiseksi.

Tehokkaat, automatisoidut prosessit – kirjanpitoon vievä aika vähenee.

Hyvä tavoitettavuus – Laadukasta asiakaspalvelua reaaliajassa puhelimitse ja chatissa Arkisin 09–16.

Edullinen – TiliJaskassa voit hallita yrityksesi koko taloushallintoa – jopa ilmaiseksi!

Helppous – TiliJaska mahdollistaa kirjanpidon hoitamisen ilman aikaisempaa kokemusta – TiliJaskan ohjauksella!

Tehokkaat, automatisoidut prosessit – Kustannustehokkuutta ja laatua.

Tukea asiakaspalvelukeskuksesta – Varmistettu asioiden hoituminen. TiliJaskan Chat ja puhelin auki arkisin 09–16.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toiminimen perustaminen kuinka se tehdään ja mitä se maksaa.

Toiminimen perustaminen – kuinka se tehdään ja mitä se maksaa?

Toiminimen perustamisen hinta Yksityisestä elinkeinoharjoittajasta käytetään puhekielessä yleensä nimitystä toiminimi. Liikkeen -tai ammatinharjoittaja tarkoittaa samaa asiaa ja se on yleisesti virallisempi nimitys toiminimelle. Toiminimen perustaminen voidaan tehdä kahdella tavalla joko YTJ:n palvelussa tai suoraan OmaVerossa. Mikäli haluaa päästä perustamisessa ilmaiseksi, kannattaa toiminimi perustaa OmaVerossa. On kuitenkin otettava huomioon, että tällöin ei voi valita toiminimelle erillistä…
Asiantuntijan tuntiveloitus - 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Asiantuntijan tuntiveloitus – 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Tässä artikkelissa käydään läpi niitä keskeisiä asioita, joita palveluita tuottavan ja omistajan henkilökohtaiseen työpanokseen perustuvan yrityksen tulisi huomioida tuntiveloituksen hinnoittelussaan. Oman työn hinnoittelu on yksi keskeisimmistä asioista yritystoiminnassa menestymisessä. Oikein hinnoiteltu työ vaikuttaa merkittävästi kysyntään, ja tätä kautta myös yrittäjälle itselleen kertyvään tuloon. Hinnoittelussa on huomioitava asioita, jotka eivät kaikki ole yrittäjän itsensä päätäntävallassa. Mutta…
Pienen yrityksen kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta pienessä yrityksessä

Kirjanpidon hintaan vaikuttavat monet asiat, jotka hankaloittavat kirjanpidon hinnan laskemista.  Näistä huolimatta voidaan antaa tarkkojakin hinta-arvioita siitä, kuinka paljon kirjanpito maksaa.

Halvimmillaan se on ilmaista, mutta tällöin asiakkaan pitää itse osata tehdä kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kuukausittaisen kirjanpitopalvelun, tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä sähköisen käyttöliittymän ja APP:n aineiston toimittamiseen saa alle 700 eurolla/vuosi.

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiön kirjanpito – kuinka päästä mahdollisimman helpolla ja edullisesti?

Yrityksen perustamisessa yleistynyt yhtiömuoto on osakeyhtiö. Osakeyhtiö on omistajistaan erillinen oikeushenkilö, jolloin osakkeenomistajat vastaavat yhtiön veloista ja muista velvoitteista vain sijoittamansa pääoman verran. Tämä on merkittävin ero, jos osakeyhtiötä verrataan esimerkiksi toiminimeen, jossa yrittäjä vastaa yrityksen veloista ja velvoitteista henkilökohtaisesti.  Osakeyhtiön perustaminen on helppoa, sillä alkupääomaa ei nykyään enää vaadita. Perustamisen yhteydessä tulee mietittäväksi laajempia…
Laskutus - myyntilaskutus

Myyntilaskutus – miten tehdä lasku asiakkaalle?

Laskujen lähettäminen on yksi yrittämisen tärkeimmistä tehtävistä ja se kannattaakinhuolehtia kuntoon heti yritystoiminnan alkumetreillä. Vaikka laskutus on yleensä helppoa, on siinä kuitenkin muutamia tärkeitä asioita huomioitavana. Laskun sisällön lisäksi on tärkeää, kuinka lasku toimitetaan asiakkaalle ja millä lasku luodaan. Myös laki asettaa omat vaatimuksensa laskutukseen. Laskun sisältö – mikä on lasku? Lasku on ostajalle toimitettu…