TiliJaska Palvelu

TiliJaska Palvelu tarjoaa käyttäjille perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi selkeän ja helppokäyttöisen järjestelmän, jossa voit seurata yrityksesi talouden kehittymistä selkeän raportoinnin kautta sekä hoitaa kätevästi koko yrityksen taloushallinnon. TiliJaska hoitaa kirjanpidon velvoitteet ja toimenpiteet yrityksesi puolesta.

TiliJaska hoitaa koko taloushallinnon

TiliJaska hoitaa kaikki yrityksen taloushallintoon liittyvät tehtävät ja paljon muuta! Ei enää kuivia kynnenalusia avatuista kirjekuorista, ei enää useita kirjautumisia eri palveluihin. Ei enää yhtään ”pakollista” paperihommaa.

Edullinen kirjanpitopalvelu ja ALV-ilmoitukset

Talenomin TiliJaska hoitaa kaikki kirjanpitoon liittyvät asiat puolestasi. Sinun tehtäväksesi jää vain toimittaa kuitit ja tositteet.

 • Etusivun tehtävälista ilmoittaa puuttuvista tositteista
 • Lisää tositteet suoraan tiliotteelle
 • Voit toimittaa tositteet myös mobiilisovelluksen avulla

Laskujen luonti ja vastaanotto

TiliJaskassa hoidat sekä yrityksen myyntilaskut että ostolaskujen maksun. Myyntilaskujen luonti on helppoa ja saat ostolaskut suoraan sovellukseen, josta voit maksaa ne.

 • Myyntilaskujen seurantatyökalu
 • Luo brändisi mukaisia laskuja helposti ja nopeasti
 • Lähetä ja vastaanota rajaton määrä myynti- ja ostolaskuja verkkolaskuna, sähköpostitse tai paperilaskuna

Helppo ja edullinen palkanmaksu

TiliJaskassa hoidat helposti itse työntekijöidesi palkanmaksun juuri silloin, kun se parhaiten sinulle sopii. Myös lisät ja muut korvaukset on helppo lisätä palkkalaskelmiin.

 • Helppo palkanmaksu itselle ja työntekijöille
 • Raportit suoraan kirjanpitoon
 • Edullinen hinta – vain 9,90 € / laskelma

Muut ominaisuudet

Kokemuksia TiliJaskasta

TiliJaska on tehnyt kirjanpidon helpoksi, eikä siitä ole tarvinnut sen kummemmin stressata, vaan olen pystynyt keskittymään pelkästään yrittämiseen.
Karoliina Sippola,
Toiminimiyrittäjä, Tampere
Olemme uuden yrityksen omistajia ja meille TiliJaska oli juuri täydellinen ohjelma. Saamme itse tehdä ja oppia samalla kun ohjelma on helppo ja apu on aina lähellä.
Rasmus Särs,
Learn2Help, Espoo
Aloittavana yrittäjänä voin suositella kansantajuista ja yksinkertaista Tilijaskaa kaikille jotka haluavat hoitaa kirjanpitonsa itse.
Ossi Myllylä,
Maalissa.fi Oy, Oulu

TiliJaska on saatavilla myös mobiililaitteille!

TiliJaska toimii alustasta riippumatta aina verkkoselaimella. Tarjoamme myös käyttöön ilmaisen sovelluksen iOS- ja Android-laitteille. Lataa sovelluskaupoista!

Ota TiliJaska Palvelu käyttöön heti

TiliJaska Palvelu on helppokäyttöinen ja yksinkertainen vaihtoehto perinteiselle tilitoimistolle. Hoidamme yrityksesi kirjanpidon reilulla ja selkeällä hinnoittelulla. Tutustu tarkemmin palvelun sisältöön ja hinnoitteluun.

1,99%
ALK. 39,90 EUR/KK

*Palvelun käytöstä peritään palvelumaksua 1,99% kuukausiliikevaihdosta tai vähintään 39,90€ kuukaudessa. Liikevaihtoon lasketaan myös liiketoiminnan muut tuotot.


Aloita TiliJaskan käyttö syöttämällä sähköpostiosoitteesi

Syöttämällä sähköpostiosoitteesi hyväksyt Talenomin tietosuojaselosteen.


Haluatko vielä lisätietoja?

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.

Hoidatko kirjanpitosi mieluummin itse? – Tutustu TiliJaska Tee-Se-Itse -palveluun

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit! Voit ottaa käyttöön maksuttoman TiliJaska Tee-Se-Itse -palvelun ja kokeilla ominaisuuksia rauhassa. Voit milloin tahansa vaihtaa asiakkuuden TiliJaska Palveluun. Lue lisää TiliJaska Tee-Se-Itse -palvelusta täältä.

TiliJaska hoitaa tilinpäätöksen puolestasi edulliseen pakettihintaan.

Esimerkki: tilinpäätöspaketti 199.00€

 • Tilinpäätös
 • Veroilmoitus
 • Hallituksen kokouspöytäkirja
 • Yhtiökokouksen pöytäkirja
 • Tilinpäätöksen rekisteröinti
 • Osingonjaon vuosi-ilmoitus
 • Osingonjaon ennakonpidätysilmoitus

Suosituimmat yhtiömuodot ovat Yksityinen elinkeinonharjoittaja (Tmi) ja Osakeyhtiö (Oy). Näiden kahden lisäksi TiliJaskasta löytyy valmius Avoimelle Yhtiölle (Ay) ja Kommandiittiyhtiölle (Ky).

Voit rekisteröidä TiliJaskaan niin monta yritystä kuin itse haluat! Kirjautuminen tapahtuu useampaan yritykseen kuitenkin yksillä tunnuksilla. Jokaista yritystä käsitellään yksittäisenä kokonaisuutena ja mahdollinen laskutus kohdistuu aina yksittäistä Y-tunnusta kohden.