Ominaisuudet

Helppo ja superedullinen palkanmaksu

TiliJaskassa hoidat helposti itse työntekijöidesi palkanmaksun juuri silloin, kun se parhaiten sinulle sopii. Myös lisät ja muut korvaukset on helppo lisätä palkkalaskelmiin.

TiliJaskan palkanlaskentaohjelma laskee sivukulut automaattisesti, jolloin TyEL-, TVR-maksu, ennakonpidätys ja työnantajan sava-maksu tulevat kerralla kuntoon.

Kaikista TiliJaskan kautta tehdyistä palkanmaksuista menee automaattisesti raportti kirjanpitoosi. Kirjanpito onnistuu todella helposti, eikä tilikarttaa ja tiliöintien yksityiskohtia tarvitse itse miettiä.

Uuden työntekijä lisääminen

  • Voit lisätä uusia työntekijöitä työntekijä -rekisteriin.
  • Voit helposti päivittää työntekijöiden tiedot.

”Uuden työntekijän lisääminen nopeuttaa kuukausittain tapahtuvaa palkanmaksua.”

Maksa palkka suoraan TiliJaskassa

  • Maksa palkka helposti.
  • Erottelee automaattisesti kaikki palkan sivukulut.
  • Palkanmaksu tapahtuu palkkaus.fi:n integroidulla alustalla. Ei vaadi ylimääräistä tunnistautumista.

”TiliJaskassa on mahdollista hoitaa myös palkanmaksut saman järjestelmän sisällä missä hoidan muut taloushallintoon liittyvät asiat.”

Aloita superedullinen palkanmaksu vaikka heti

TiliJaskan käyttö on ilmaista ja sen käyttöönotto vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Palkanlaskennan seuranta

  • Seuranta kuukausitasolla.
  • Työntekijä / Maksetut palkat -rekisterit.
  • Työntekijä-kortit.
  • Hinta 9,90 € / laskelma.

”Tilijaskassa voin kätevästi seurata palkkaus.fin kautta maksamiani palkkoja.”

Lisätietoa palkanmaksusta

Miten palkanmaksu hoidetaan?

PALKANMAKSUN HINNOITTELU on samanlainen jokaisessa paketissa.

Palvelumaksu 9 € + alv tulee vain maksettujen palkkojen mukaan, eikä siitä tule mitään kiinteitä kustannuksia.

Maksat vain käytöstä. Satunnainen palkanmaksu, esimerkiksi kausityöntekijöiden tai tuuraajien kohdalla onnistuu myös kätevästi.

Ota edullinen palkanmaksu käyttöön – se vie sinulta muutaman minuutin

TiliJaskan hyödyt

Helppous – Superhelppo käyttää. Tarvit ainoastaan työntekijän tiedot!

Hinta – Superedullinen palkanmaksu!

Tukea asiakaspalvelukeskuksesta – Varmistettu asioiden hoituminen. TiliJaskan Chat ja puhelin auki arkisin 09–16.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toiminimen perustaminen kuinka se tehdään ja mitä se maksaa.

Toiminimen perustaminen – kuinka se tehdään ja mitä se maksaa?

Toiminimen perustamisen hinta Yksityisestä elinkeinoharjoittajasta käytetään puhekielessä yleensä nimitystä toiminimi. Liikkeen -tai ammatinharjoittaja tarkoittaa samaa asiaa ja se on yleisesti virallisempi nimitys toiminimelle. Toiminimen perustaminen voidaan tehdä kahdella tavalla joko YTJ:n palvelussa tai suoraan OmaVerossa. Mikäli haluaa päästä perustamisessa ilmaiseksi, kannattaa toiminimi perustaa OmaVerossa. On kuitenkin otettava huomioon, että tällöin ei voi valita toiminimelle erillistä…
Asiantuntijan tuntiveloitus - 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Asiantuntijan tuntiveloitus – 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Tässä artikkelissa käydään läpi niitä keskeisiä asioita, joita palveluita tuottavan ja omistajan henkilökohtaiseen työpanokseen perustuvan yrityksen tulisi huomioida tuntiveloituksen hinnoittelussaan. Oman työn hinnoittelu on yksi keskeisimmistä asioista yritystoiminnassa menestymisessä. Oikein hinnoiteltu työ vaikuttaa merkittävästi kysyntään, ja tätä kautta myös yrittäjälle itselleen kertyvään tuloon. Hinnoittelussa on huomioitava asioita, jotka eivät kaikki ole yrittäjän itsensä päätäntävallassa. Mutta…
Pienen yrityksen kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta pienessä yrityksessä

Kirjanpidon hintaan vaikuttavat monet asiat, jotka hankaloittavat kirjanpidon hinnan laskemista.  Näistä huolimatta voidaan antaa tarkkojakin hinta-arvioita siitä, kuinka paljon kirjanpito maksaa.

Halvimmillaan se on ilmaista, mutta tällöin asiakkaan pitää itse osata tehdä kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kuukausittaisen kirjanpitopalvelun, tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä sähköisen käyttöliittymän ja APP:n aineiston toimittamiseen saa alle 700 eurolla/vuosi.

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiön kirjanpito – kuinka päästä mahdollisimman helpolla ja edullisesti?

Yrityksen perustamisessa yleistynyt yhtiömuoto on osakeyhtiö. Osakeyhtiö on omistajistaan erillinen oikeushenkilö, jolloin osakkeenomistajat vastaavat yhtiön veloista ja muista velvoitteista vain sijoittamansa pääoman verran. Tämä on merkittävin ero, jos osakeyhtiötä verrataan esimerkiksi toiminimeen, jossa yrittäjä vastaa yrityksen veloista ja velvoitteista henkilökohtaisesti.  Osakeyhtiön perustaminen on helppoa, sillä alkupääomaa ei nykyään enää vaadita. Perustamisen yhteydessä tulee mietittäväksi laajempia…
Laskutus - myyntilaskutus

Myyntilaskutus – miten tehdä lasku asiakkaalle?

Laskujen lähettäminen on yksi yrittämisen tärkeimmistä tehtävistä ja se kannattaakinhuolehtia kuntoon heti yritystoiminnan alkumetreillä. Vaikka laskutus on yleensä helppoa, on siinä kuitenkin muutamia tärkeitä asioita huomioitavana. Laskun sisällön lisäksi on tärkeää, kuinka lasku toimitetaan asiakkaalle ja millä lasku luodaan. Myös laki asettaa omat vaatimuksensa laskutukseen. Laskun sisältö – mikä on lasku? Lasku on ostajalle toimitettu…