Ominaisuudet

Laskujen maksu helposti­ – ja nopeasti

Laskujen maksaminen ei voisi enään olla helpompaa! TiliJaska lukee laskun viivakoodin, jolloin laskun tiedot päivitetään automaattisesti ohjelmaan.

Verkkolaskut tulevat operaattoreilta suoraan TiliJaska-palveluun, jolloin sinulle jää vain niiden hyväksyminen maksettavaksi.

Ota ostolaskupalvelu käyttöön vaikka heti – se vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Ostolaskujen seurantatyökalu

  • Saapuvien laskujen seuranta kuukausitasolla.
  • Saapuneiden laskujen arkistointi ja selaaminen

”Ostolaskun seurantatyökalulla on hyvä seurata maksettuja laskuja kuukausitasolla, jolloin saa hyvän käsityksen minä kuukausina yrityksen kassassa täytyy olla enemmän rahaa.”

Uuden ostolaskun luominen

  • Lisää lasku raahaamalla se TiliJaskaan.
  • TiliJaska lukee viivakoodilliselta laskulta tiedot automaattisesti.
  • Voit myös syöttää tiedot manuaalisesti

”TiliJaskassa laskujen maksaminen on helppoa ja nopeaa.”

Laskun hyväksyminen

  • Tehtäväksesi jää vain ostolaskun kirjaaminen kirjanpitoon sekä hyväksyminen maksuun eräpäivänä.

”Laskun maksaminen TiliJaskassa on nopeaa ja laskun hyväksyminen tapahtuu kätevästi tekstiviestitunnistautumisella.”

Aloita laskujen maksu helposti­ – ja nopeasti

Ota ostolaskupalvelu käyttöön vaikka heti – se vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Lisätietoa ostolaskutuksesta

Miksi ottaa ostolaskutus käyttöön?

Ostolaskutuspalvelun avulla pystyt maksamaan helposti yrityksesi osto- ja kululaskut. Maksuun hyväksynnän jälkeen lasku siirtyy automaattisesti maksuun eräpäivänä tai muuna sille asetettuna ajankohtana.

Kaikki laskutiedot siirtyvät automaattisesti myös TiliJaskan kirjanpitojärjestelmään ja arkistoituvat myöhemmin katseltaviksi.

TiliJaskan hyödyt

24/7 käyttö – Voit maksaa laskut missä ja milloin tahansa.

Vaivaton – Laskujen maksu hoituu kätevästi viivakoodin lukemisella.

Tiedot järjestelmään – Lasku– ja maksutiedot siirtyvät kirjanpitojärjestelmään myöhemmin selattavaksi.

Hyvä tavoitettavuus – Laadukasta asiakaspalvelua reaaliajassa puhelimitse ja chatissa Arkisin 09–16.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toiminimen perustaminen kuinka se tehdään ja mitä se maksaa.

Toiminimen perustaminen – kuinka se tehdään ja mitä se maksaa?

Toiminimen perustamisen hinta Yksityisestä elinkeinoharjoittajasta käytetään puhekielessä yleensä nimitystä toiminimi. Liikkeen -tai ammatinharjoittaja tarkoittaa samaa asiaa ja se on yleisesti virallisempi nimitys toiminimelle. Toiminimen perustaminen voidaan tehdä kahdella tavalla joko YTJ:n palvelussa tai suoraan OmaVerossa. Mikäli haluaa päästä perustamisessa ilmaiseksi, kannattaa toiminimi perustaa OmaVerossa. On kuitenkin otettava huomioon, että tällöin ei voi valita toiminimelle erillistä…
Asiantuntijan tuntiveloitus - 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Asiantuntijan tuntiveloitus – 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Tässä artikkelissa käydään läpi niitä keskeisiä asioita, joita palveluita tuottavan ja omistajan henkilökohtaiseen työpanokseen perustuvan yrityksen tulisi huomioida tuntiveloituksen hinnoittelussaan. Oman työn hinnoittelu on yksi keskeisimmistä asioista yritystoiminnassa menestymisessä. Oikein hinnoiteltu työ vaikuttaa merkittävästi kysyntään, ja tätä kautta myös yrittäjälle itselleen kertyvään tuloon. Hinnoittelussa on huomioitava asioita, jotka eivät kaikki ole yrittäjän itsensä päätäntävallassa. Mutta…
Pienen yrityksen kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta pienessä yrityksessä

Kirjanpidon hintaan vaikuttavat monet asiat, jotka hankaloittavat kirjanpidon hinnan laskemista.  Näistä huolimatta voidaan antaa tarkkojakin hinta-arvioita siitä, kuinka paljon kirjanpito maksaa.

Halvimmillaan se on ilmaista, mutta tällöin asiakkaan pitää itse osata tehdä kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kuukausittaisen kirjanpitopalvelun, tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä sähköisen käyttöliittymän ja APP:n aineiston toimittamiseen saa alle 700 eurolla/vuosi.

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiön kirjanpito – kuinka päästä mahdollisimman helpolla ja edullisesti?

Yrityksen perustamisessa yleistynyt yhtiömuoto on osakeyhtiö. Osakeyhtiö on omistajistaan erillinen oikeushenkilö, jolloin osakkeenomistajat vastaavat yhtiön veloista ja muista velvoitteista vain sijoittamansa pääoman verran. Tämä on merkittävin ero, jos osakeyhtiötä verrataan esimerkiksi toiminimeen, jossa yrittäjä vastaa yrityksen veloista ja velvoitteista henkilökohtaisesti.  Osakeyhtiön perustaminen on helppoa, sillä alkupääomaa ei nykyään enää vaadita. Perustamisen yhteydessä tulee mietittäväksi laajempia…
Laskutus - myyntilaskutus

Myyntilaskutus – miten tehdä lasku asiakkaalle?

Laskujen lähettäminen on yksi yrittämisen tärkeimmistä tehtävistä ja se kannattaakinhuolehtia kuntoon heti yritystoiminnan alkumetreillä. Vaikka laskutus on yleensä helppoa, on siinä kuitenkin muutamia tärkeitä asioita huomioitavana. Laskun sisällön lisäksi on tärkeää, kuinka lasku toimitetaan asiakkaalle ja millä lasku luodaan. Myös laki asettaa omat vaatimuksensa laskutukseen. Laskun sisältö – mikä on lasku? Lasku on ostajalle toimitettu…