Ominaisuudet

Ilmainen kirjanpito

Talenomin TiliJaska on Suomen ensimmäinen sekä ainoa palvelu, jonka avulla hoidat helposti yrityksesi pakolliset kirjanpitoon liittyvät asiat a:sta ö:hön – vaikka ilmaiseksi.

TiliJaskan kirjanpito-ohjelma mahdollistaa helpon kirjanpidon – suoraan tiliotteeltasi.

Et tarvitse aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta vaan TiliJaska opastaa kaikissa kirjanpidon vaiheissa aina veroilmoituksiin saakka. Mikäli myöhemmin haluat vapauttaa aikaa muihin hommiin, voit aina ulkoistaa kirjanpidon edullisesti TiliJaskalle. Jos mietit ilmaista kirjanpito-ohjelmaa, TiliJaska on markkinoiden helppokäyttöisin vaihtoehto.

Aloita ilmainen kirjanpito vaikka heti – se on ilmaista ja vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Tehtävälista

  • Etusivun tehtävälista kertoo sinulle sen hetkisen tilanteesi.
  • Tehtävälista seuraa ja muistuttaa ALV-ilmoituksista.
  • Tehtävälista seuraa toimitettujen tositteiden tilannetta.

”Tehtävälista auttaa minua muistamaan kaikki kirjanpitoon liittyvät hoidettavat asiat”

Kirjanpito suoraan tiliotteelta

  • Tilitapahtumat kirjataan suoraan tiliotteelta.
  • Lisää tosite → Valitse kirjanpitotili → Hyväksy
  • Tiliote -näkymä ilmoittaa myös kaikki ALV-ilmoitukset ja niitä edeltävät toimenpiteet.

”TiliJaskassa voin hoitaa kirjanpidon ja alv-ilmoitukset suoraan tiliotteelta helposti ja nopeasti.”

TiliJaskan tilivalitsin

  • Tilivalitsimen avulla löydät oikean tilin kullekin tilitapahtumalle helposti ja nopeasti.
  • Tilivalitsin ohjaa sinua hakemaan juuri toimialallasi tärkeät tilit ilman aikaisempaa ymmärrystä kirjanpidosta.

”Tilivalitsin yksinkertaisti kirjanpidon sille tasolle, että pystyin hoitamaan TiliJaskassa yritykseni kirjanpidon ilman aiempaa kokemusta.”

Aloita ilmainen kirjanpito vaikka heti

TiliJaskan käyttö on ilmaista ja sen käyttöönotto vie vain kaksi lyhyttä minuuttia!

Lisätietoa kirjanpidosta

Mikä kirjanpidossa on tärkeintä?

Kirjanpidossa on tärkeintä, että se tehdään oikein ja ajallaan. Toisaalta sinun tulee pystyä toimittamaan tarvittava tieto ja aineisto mahdollisimman vaivattomasti kirjanpitoon. Monille yrittäjille on erittäin tärkeää se, että kirjanpito pystyy tuottamaan ajantasaista ja luotettavaa tietoa johtamisen tueksi.

Kaikki nämä asiat on erityisesti pyritty huomioimaan TiliJaska-palvelussamme. Tehokkaat, pitkälle automatisoimamme prosessit takaavat kustannustehokkaan ja helpon huolenpidon. Monipuolisen kohdeseurannan ja tulosseurantaraportoinnin ansiosta kirjanpidon tuottamaa tietoa voidaan hyödyntää kunnolla yrityksen johtamisessa. Suurin osa kirjanpitoaineistosta kertyy automaattisesti tai Talenomin toimesta haettuna. Aineisto, joka mahdollisesti asiakkaalta tarvitaan, voidaan toimittaa kokonaan sähköisesti.

TiliJaskan hyödyt

Edullinen – TiliJaskassa voit hallita yrityksesi koko taloushallintoa – jopa ilmaiseksi!

Helppous – TiliJaska mahdollistaa kirjanpidon hoitamisen ilman aikaisempaa kokemusta – TiliJaskan ohjauksella!

Tehokkaat, automatisoidut prosessit – Kustannustehokkuutta ja laatua.

Tukea asiakaspalvelukeskuksesta – Varmistettu asioiden hoituminen. TiliJaskan Chat ja puhelin auki arkisin 09–16.


Aiheeseen liittyvät artikkelit

Toiminimen perustaminen kuinka se tehdään ja mitä se maksaa.

Toiminimen perustaminen – kuinka se tehdään ja mitä se maksaa?

Toiminimen perustamisen hinta Yksityisestä elinkeinoharjoittajasta käytetään puhekielessä yleensä nimitystä toiminimi. Liikkeen -tai ammatinharjoittaja tarkoittaa samaa asiaa ja se on yleisesti virallisempi nimitys toiminimelle. Toiminimen perustaminen voidaan tehdä kahdella tavalla joko YTJ:n palvelussa tai suoraan OmaVerossa. Mikäli haluaa päästä perustamisessa ilmaiseksi, kannattaa toiminimi perustaa OmaVerossa. On kuitenkin otettava huomioon, että tällöin ei voi valita toiminimelle erillistä…
Asiantuntijan tuntiveloitus - 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Asiantuntijan tuntiveloitus – 5 vinkkiä oman työn hinnoitteluun

Tässä artikkelissa käydään läpi niitä keskeisiä asioita, joita palveluita tuottavan ja omistajan henkilökohtaiseen työpanokseen perustuvan yrityksen tulisi huomioida tuntiveloituksen hinnoittelussaan. Oman työn hinnoittelu on yksi keskeisimmistä asioista yritystoiminnassa menestymisessä. Oikein hinnoiteltu työ vaikuttaa merkittävästi kysyntään, ja tätä kautta myös yrittäjälle itselleen kertyvään tuloon. Hinnoittelussa on huomioitava asioita, jotka eivät kaikki ole yrittäjän itsensä päätäntävallassa. Mutta…
Pienen yrityksen kirjanpidon hinta

Kirjanpidon hinta pienessä yrityksessä

Kirjanpidon hintaan vaikuttavat monet asiat, jotka hankaloittavat kirjanpidon hinnan laskemista.  Näistä huolimatta voidaan antaa tarkkojakin hinta-arvioita siitä, kuinka paljon kirjanpito maksaa.

Halvimmillaan se on ilmaista, mutta tällöin asiakkaan pitää itse osata tehdä kirjanpito, tilinpäätös ja veroilmoitus. Kuukausittaisen kirjanpitopalvelun, tilinpäätöksen, veroilmoituksen sekä sähköisen käyttöliittymän ja APP:n aineiston toimittamiseen saa alle 700 eurolla/vuosi.

Osakeyhtiön kirjanpito

Osakeyhtiön kirjanpito – kuinka päästä mahdollisimman helpolla ja edullisesti?

Yrityksen perustamisessa yleistynyt yhtiömuoto on osakeyhtiö. Osakeyhtiö on omistajistaan erillinen oikeushenkilö, jolloin osakkeenomistajat vastaavat yhtiön veloista ja muista velvoitteista vain sijoittamansa pääoman verran. Tämä on merkittävin ero, jos osakeyhtiötä verrataan esimerkiksi toiminimeen, jossa yrittäjä vastaa yrityksen veloista ja velvoitteista henkilökohtaisesti.  Osakeyhtiön perustaminen on helppoa, sillä alkupääomaa ei nykyään enää vaadita. Perustamisen yhteydessä tulee mietittäväksi laajempia…
Laskutus - myyntilaskutus

Myyntilaskutus – miten tehdä lasku asiakkaalle?

Laskujen lähettäminen on yksi yrittämisen tärkeimmistä tehtävistä ja se kannattaakinhuolehtia kuntoon heti yritystoiminnan alkumetreillä. Vaikka laskutus on yleensä helppoa, on siinä kuitenkin muutamia tärkeitä asioita huomioitavana. Laskun sisällön lisäksi on tärkeää, kuinka lasku toimitetaan asiakkaalle ja millä lasku luodaan. Myös laki asettaa omat vaatimuksensa laskutukseen. Laskun sisältö – mikä on lasku? Lasku on ostajalle toimitettu…